Avís Legal

El lloc web www.anxoves-soles.com és editat i gestionat per l’empresa Salaons Solés S.A. registrada en el Registre Mercantil de Girona (Espanya) amb número de CIF: A-17.124.488

 

Queda prohibida la reproducció total o parcial de qualsevol contingut d’aquest web sense el consentiment del seu autor.

 

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

 

– No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

 

– El titular del web no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta web.

 

– El titular del web no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

 

– L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

 

Salaons Solés S.A. fa tot el possible per mantenir l’exactitud de la informació detallada en el seu web. No obstant això donada la gran quantitat d’informació que es maneja, no es responsabilitza de qualsevol error o omissió. Salaons Solés S.A. pot modificar sense avís previ les informacions publicades en el seu web com per exemple preus, condicions, descripcions i fotos. Tots els preus són orientatius i en cap cas contractuals.

 

Pots llegir la nostra Política de Confidencialitat aquí.

Pots llegir la nostra Política de Cookies aquí.