Les Nostres Botigues

SOLÉS Platja Bar i Botiga

c/ DEL PORT, 2 (L’Escala)
Tel: 972 77 03 01

 

SOLÉS Platja és la nostra botiga situada al nucli antic de L’Escala, a la mateixa platja de Les Barques i en un dels edificis més singulars del poble (catalogat com a edifici històric).

IMG_20170819_125143 (Medium)

GOOGLE STREET VIEW

soles-platja-google-map

 

A més de poder-hi comprar tots els nostres productes, el nostre bar-botiga disposa d’una terrassa amb excel·lents vistes a la platja on degustar en forma de tapes, platets i bols per a compartir, totes les nostres especialitats. Tot això acompanyat de vins de l’Empordà, vermuts i cervesa artesana.

 

SOLÉS Platja podreu menjar l’anxova “tal i com s’ha de menjar”: amb una torrada de pa sucat amb tomàquet i oli d’oliva. Recomanar-vos també els nostres boquerons amb vinagre, i tots els productes “Recepta de l’Avi Benet”: Calamars amb all i julivert, Sèpia a la tinta, Pop Roquer, Sardines amb escabetx, Sardines de la Costa, Tonyina, …

 

Us convidem a gaudir a la nostra terrassa del millor tast del mediterrani!

 

 


GAL·LERIA DE IMATGES

 

 


 

SOLÉS Fàbrica – Botiga i Visites Guiades

Des de 1888 la família Solés envasa les millors anxoves utilitzant els mètodes tradicionals i amb gran exigència tan a l’hora de la compra del peix, així com en tots els processos de manipulació. “Això fa que la nostra anxova tingui renom entre els millors cuiners del món” (J. Solés).

Closa d’en Llop, 40
17130 L’Escala (Girona – Costa Brava)
tel: 972 77 03 57
e-mail: [email protected]

GOOGLE STREET VIEW

soles-fabrica-google-map

 

VISITES AMB ÀUDIO-GUIA en 7 IDIOMES

Visita la fàbrica d’Anxoves SOLÉS. Vine a conèixer la història de la família SOLÉS. 130 anys de tradició anxovera.

Podràs conèixer de primera mà i pas a pas tot el procés productiu: des de la recepció del peix fresc fins a l’etiquetatge dels pots.

Museu Anxoves SOLÉS – clic aquí per més Informació

 

 


 

GAL·LERIA DE IMATGES


SOLÉS Riells Bar i Botiga

Passeig de Riells, 62 (L’Escala)
Tel: 972 77 58 63

SOLÉS-Riells és la nostra botiga situada a la platja de Riells, on també es poden comprar tots els nostres productes. Obert només en Setmana Santa i temporada d’estiu.

 

 

soles-riells-lowres

 

 

GOOGLE STREET VIEW

soles-riells-google-map