Les Nostres Botigues

SOLÉS PLATJA: BOTIGA – DEGUSTACIÓ

Situada a l’edifici més singular del nucli antic de L’Escala, SOLÉS PLATJA serveix tapes d’anxova i boqueró, acompanyades de vins i caves de la nostra terra.

SOLÉS Platja podreu menjar l’anxova “tal i com s’ha de menjar”: amb una torrada de pa sucat amb tomàquet i oli d’oliva. Trobareu també els nostres boquerons amb vinagre, i tots els productes nous “Recepta de l’Avi Benet”: Calamars amb all i julivert, Sèpia a la tinta, Pop Roquer, Sardines amb escabetx, Sardines de la Costa, Tonyina, …

A la nostra botiga gourmet, podreu trobar tots els nostres productes i gaudir de les millors tapes: Tapa Dolç i Salat, Tapa de boqueró amb raïm, Tapa de Brandada de bacallà, Tapa de Ventresca de Bonítol, Tapa “la Plaja”…

Veniu a gaudir del gust del mediterrani a la nostra terrassa!

 

GOOGLE STREET VIEW

soles-platja-google-map

 


GAL·LERIA DE IMATGES

 

 


 

SOLÉS RIELLS: BOTIGA – DEGUSTACIÓ

Mentre gaudeixes de la teva estada a l’Escala, si en algun moment et dones una volta per l’esplèndid passeig al costat del mar de Riells, trobaràs el nostre establiment al nº62, enmig de les terrasses de cafeteries, restaurants i botigues de souvenirs, on posem a la teva disposició tota la gamma de productes SOLÉS.

Obert només en Setmana Santa i temporada d’estiu.

 

 

soles-riells-lowres

 

 

GOOGLE STREET VIEW

soles-riells-google-map

 


 

SOLÉS FÀBRICA: BOTIGA i VISITES GUIADES

Des de 1888 la família Solés envasa les millors anxoves utilitzant els mètodes tradicionals i amb gran exigència tan a l’hora de la compra del peix, així com en tots els processos de manipulació. “Això fa que la nostra anxova tingui renom entre els millors cuiners del món” (J. Solés).

Closa d’en Llop, 40
17130 L’Escala (Girona – Costa Brava)
tel: 972 77 03 57
e-mail: [email protected]

GOOGLE STREET VIEW

soles-fabrica-google-map

 

VISITES GUIADES

ticket-entrada-fabrica


COMPRA LES TEVES ENTRADES TOT FENT CLIC AQUÍ 

 

 

Visita la fàbrica d’anxoves SOLÉS. Vine a conèixer la història de la família SOLÉS, 125 anys de tradició anxovera.

Podràs conèixer de primera mà i pas a pas tot el procés productiu: des de la recepció del peix fresc fins a l’etiquetatge dels pots.

 

 


 

GAL·LERIA DE IMATGES