972 77 03 57 CLOSA D'EN LLOP,40 (L'ESCALA) 9:00-19:00h
0,00 / 0 items
0

Cistella

Anxoves SOLÉS. De L’Escala al Japó

Avui girem la mirada cap al llunyà orient, i més concretament, vers Mitsukoshi Spain Fair, una fira de promoció cultural i venta de productes espanyols a la seu dels grans magatzems Mitsukoshi.

 

spain-fair

 

Mitsukoshi és un centre comercial de Tokio conegut per la seva extraordinaria varietat de fruites, verdures, pastissos, sushi, bento i altres gominoles.

 

xino-2

 

La fira, que va tenir lloc des del dimecres 19 fins el dilluns 24 de Febrer, és una més de les activitats de l’Any Dual d’Espanya al Japó i del Japó a Espanya que té com a objectiu comú impulsar un millor coneixement mutu i obrir nous horitzons a unes relacions bilaterals varies vegades centenaries. Les activitats que s’estan realitzant al Japó persegueixen obrir múltiples finestres cap a aspectes menys coneguts d’Espanya, promovent una major col·laboració econòmica entre els dos països, i fomentar una relació més intensa i dinàmica entre les dos societats.

 

espanya-japon

 

Els nostres productes han format part d’aquesta fira gràcies a un dels nostres clients; una empresa japonesa de distribució de productes alimentaris amb qui portem més de 20 anys treballant.

 

 

 

 

Recordeu que per adquirir els nostres productes no us cal anar fins al Japó! Ho podeu fer sense sortir de casa, a través de la nostra botiga online SOLÉS!

 

 


 

3 Replies to “Anxoves SOLÉS. De L’Escala al Japó”

 1. Dolors Martinez ha dit:

  Cuan vare-ho començar amb els Japonesus , jo hi trabellave amb volsatres …. , recordo d’una vegada que van venir a visitar la fabrica , els recordo molt bé , venien amb les seves cameres de fotografiar , s’hu van remirar tot . Crec que també era l’aniversari d’algunes de nosaltres i van tastar la coque que s’havia fet . Molts bons records de tots aquells dies que vaig treballabar amb volsaltres , i molts petons per tots els que encara hi sou !

  1. SOLÉS ha dit:

   Gràcies pel teu comentari Dolors. La Pilar t’ha contestat.

 2. Pilar Duñach Payet ha dit:

  Molt bon records d’aquella epoca.
  Quant van vindre van provar brunyols de l’Empordà.
  Una abraçada ben forta.
  Petons????????

Deixar una resposta

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *