Termes i Condicions

Generalitats

A tots els efectes, les comandes realitzades a la botiga online www.anxoves-soles.com són compres efectuades a Salaons SOLÉS, S.A.

La realització d’una compra a www.anxoves-soles.com suposa l’acceptació per part del client d’aquestes condicions. Cap estipulació feta pel client podrà diferir de les mateixes si no ha estat expressament acceptada per avançat i per escrit per Salaons SOLÉS, S.A.

Una compra no és definitiva fins que és acceptada per Salaons SOLÉS, S.A., qui es reserva el dret d’admissió i anul·lació de qualsevol comanda, podent retornar l’import satisfet pel client i quedant exempta de qualsevol altra obligació.

 

Quins passos cal seguir per realitzar una comanda?

Una vegada que hagi escollit els productes que vol comprar, ho ha de comprovar en el bloc que es diu “Cistell“, on veurà un botó que es diu “Veure Cistell“. Si fa clic sobre ell, el portarà al procés de compra en 3 passos.

 

1.- En el primer pas, apareixerà un resum dels productes escollits, les quantitats de cada un i els ports de l’enviament (en cas que l’enviament tingui ports). En aquest punt, serà possible modificar el nombre d’unitats per cada producte que s’adquireixi, o fins i tot, eliminar algun producte seleccionat. En cas de voler incloure algun producte més, simplement caldria navegar de nou pel lloc web per adquirir-lo. La resta de productes es mantindran al cistell de la compra durant un màxim de 2 hores.

 

2.- Un cop decidits els productes, fent clic sobre el botó “Finalitzar Compra“, apareixerà la pàgina de registre. Si ja és un usuari registrat, només haurà de fer clic a “Ja ets client? Fes clic aquí per Identificar-te” i introduir el seu nom d’usuari o correu electrònic i la contrasenya que utilitza a la nostra botiga. Si és un usuari nou, haurà de completar el formulari que es mostra més avall titulat Detalls de facturació. Si vol que guardem les seves dades per a futures compres a la nostra web, haurà de marcar la casella al costat del text Vols crear un compte? i triar una contrasenya per identificar-se a la nostra web en futures visites. Més avall veurà un resum de la seva compra, i tot seguit, en el bloc de Formes de Pagament, podrà triar entre pagar amb Targeta o per Transferència Bancària.

 

3.- Finalment faci clic a Enviar Comanda i, seguidament podrà efectuar, segons sigui el cas triat prèviament, el pagament amb targeta, o se li proporcionaran les dades bancàries per realitzar la transferència. Si ha realitzat el pagament amb targeta, es mostrarà la pàgina de confirmació de la compra.

 

 

Forma de Pagament

Hi ha dues formes de pagament a l’hora de realitzar una comanda al nostre web:

– Pagament per targeta: El pagament i enviament és immediat. És possible fer el pagament a través de qualsevol targeta de crèdit o dèbit escollint en l’últim moment de la realització de la comanda. A l’hora de realitzar el pagament, entrarà en una zona segura d’Internet, on les teves dades no podran ser registrades per ningú a excepció de la entitat bancària.

 

– Pagament per transferència: Si prefereix utilitzar aquesta modalitat, cal completar tot el procés de la comanda i quan es confirmi el pagament per transferència, apareixerà una pàgina d’agraïment en la qual es mostraran les diferents comptes bancaris en què pot fer el pagament ( aquesta informació també se li enviarà per correu electrònic juntament amb la confirmació de la seva compra). En aquest cas, cal tenir en compte que Salaons SOLÉS, S.A. no cursarà la comanda fins que el banc confirmi la transferència (2 o 3 dies). Si vols agilitzar aquest enviament, pot anticipar el justificant de pagament enviant-mitjançant Correu electrònic a: [email protected]

 

 

Enviaments i termini de lliurament

Un cop s’ha confirmat el pagament de la comanda, aproximadament els terminis de lliurament són els següents:

Península i Illes Balears: 24 / 48h. No enviem els Divendres ni els Dissabte / Diumenge.

El lliurament es considerarà realitzat en el moment en què el transportista hagi posat els productes a disposició del client i aquest hagi signat el document de recepció de lliurament.

 

 

Despeses d’enviament

Els ports són de 4,95€ +iva per enviament. A partir d’una compra de 100 € en productes (impostos inclosos), els ports són gratis.

Els preus corresponen a enviaments dins d’Espanya. Només realitzem enviaments dins de la Península i Illes Balears.

 

 

Ruptura d’estoc

A Salaons SOLÉS, S.A. només posem a la venda productes en estoc. No obstant això, la sincronització de la web amb el nostre magatzem no és instantània. A més, en el període de temps entre que un client realitza una comanda al portal fins que el vam rebre i processem el justificant de pagament algun producte podria esgotar-se. Per l’anterior, es podria donar algun cas aïllat en què no podem servir una comanda per falta d’estoc.

Quan no sigui possible servir un producte per falta d’estoc, Salaons SOLÉS, S.A. es posarà en contacte amb el client per comunicar i modificar o anul·lar la comanda, retornant els seus diners immediatament per transferència bancària.

 

 

Garantia de qualitat i servei

– Tots els nostres productes estan identificats des del seu origen i garantits contra qualsevol defecte de fabricació.

– Totes les comandes i productes incorporen el seu corresponent precinte de seguretat per garantir el seu contingut.

– Tots els nostres enviaments estan assegurats davant possibles pèrdues o trencaments ocasionats en el transport. En el cas de trencament o falta de productes, cal fer-ho constar a l’albarà de lliurament del transportista, refusant el paquet per tal que se’ns retorni a fàbrica. Li garantim la reposició de la comanda.

 

 

Limitació de responsabilitat

Salaons SOLÉS, S.A. no és responsable dels continguts d’altres pàgines web que comercialitzin els nostres productes ni d’aquelles enllaçades a aquest lloc.

Els preus, les característiques i la disponibilitat dels productes que apareixen www.anxoves-soles.com poden variar sense previ avís.

Les parts no incorreran en responsabilitat davant qualsevol falta deguda a causa major. El compliment de l’obligació es demorarà fins al cessament del cas de força major.

 

 

Resolució de conflictes

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Girona.

 

 


Pots llegir la nostra Política de Privacitat aquí.

Pots llegir la nostra Política de Cookies aquí.