972 77 03 57 CLOSA D'EN LLOP,40 (L'ESCALA) 9:00-19:00h
0,00 / 0 items
0

Cistella

Termes i Condicions

Generalitats

A tots els efectes, les comandes realitzades a la botiga online www.anxoves-soles.com són compres efectuades a Salaons SOLÉS, S.A.

La realització d’una compra a www.anxoves-soles.com suposa l’acceptació per part del client d’aquestes condicions. Cap estipulació feta pel client podrà diferir de les mateixes si no ha estat expressament acceptada per avançat i per escrit per Salaons SOLÉS, S.A.

Una compra no és definitiva fins que és acceptada per Salaons SOLÉS, S.A., qui es reserva el dret d’admissió i anul·lació de qualsevol comanda, podent retornar l’import satisfet pel client i quedant exempta de qualsevol altra obligació.

Quins passos cal seguir per realitzar una comanda?

Una vegada que hagi escollit els productes que vol comprar, ho ha de comprovar en el bloc que es diu “Cistell“, on veurà un botó que es diu “Veure Cistell“. Si fa clic sobre ell, el portarà al procés de compra en 3 passos.

1.- En el primer pas, apareixerà un resum dels productes escollits, les quantitats de cada un i els ports de l’enviament (en cas que l’enviament tingui ports). En aquest punt, serà possible modificar el nombre d’unitats per cada producte que s’adquireixi, o fins i tot, eliminar algun producte seleccionat. En cas de voler incloure algun producte més, simplement caldria navegar de nou pel lloc web per adquirir-lo. La resta de productes es mantindran al cistell de la compra durant un màxim de 2 hores.

2.- Un cop decidits els productes, fent clic sobre el botó “Finalitzar Compra“, apareixerà la pàgina de registre. Si ja és un usuari registrat, només haurà de fer clic a “Ja ets client? Fes clic aquí per Identificar-te” i introduir el seu nom d’usuari o correu electrònic i la contrasenya que utilitza a la nostra botiga. Si és un usuari nou, haurà de completar el formulari que es mostra més avall titulat Detalls de facturació. Si vol que guardem les seves dades per a futures compres a la nostra web, haurà de marcar la casella al costat del text Vols crear un compte? i triar una contrasenya per identificar-se a la nostra web en futures visites. Més avall veurà un resum de la seva compra, i tot seguit, en el bloc de Formes de Pagament, podrà triar entre pagar amb Targeta o per Transferència Bancària.

3.- Finalment faci clic a Enviar Comanda i, seguidament podrà efectuar, segons sigui el cas triat prèviament, el pagament amb targeta, o se li proporcionaran les dades bancàries per realitzar la transferència. Si ha realitzat el pagament amb targeta, es mostrarà la pàgina de confirmació de la compra.

Forma de Pagament

La forma de  pagament és per targeta.

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, SALAONS SOLÉS, S.A. utilitza sistemes de “pagament segur” d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials de pagament són transmeses directament i de forma xifrada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Pel pagament amb targetes Visa i MasterCard, SALAONS SOLÉS, S.A. només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es diferencia pels distintius Verified by Visa, MasterCard SecureCode i American Express SafeKey. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa amb el principi de garantir la seguretat en les transaccions per Internet. Al realitzar el pagament mitjançant la passarel·la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada pel Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, que li sol·licitarà que autoritzi l’operació mitjançant un codi personal d’ autenticació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada. Com a mesura complementària al sistema de “pagament Segur” i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau mitjançant Internet SALAONS SOLÉS, S.A. es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que estimi oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) per a què la mercaderia adquirida sigui entregada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

El pagament i confirmació de la comanda són immediats.

Registre

Per a realitzar una compra a la web de SALAONS SOLÉS, S.A. https://www.anxoves-soles.com l’usuari té la possibilitat de registrar-se. Les dades facilitades romandran a la base de dades de dades de SALAONS SOLÉS, S.A amb la finalitat de processar la comanda i per a realitzar les seves futures compres amb la major facilitat i rapidesa possibles.

Al registrar-se, una cop identificat l’usuari a la nostra web, podrà agilitzar el procés de compra i obtenir un accés més directe a les seves dades.

A més, els usuaris que així ho sol·licitin rebran per correu electrònic informació i publicacions de SALAONS SOLÉS, S.A. Visiti la nostra Política de Privacitat https://www.anxoves-soles.com/politica-confidencialitat per a més informació.

Seguretat i Confidencialitat de les Dades Personals

Tota la informació facilitada pels nostres clients serà incorporada en una Base de Dades titularitat  de SALAONS SOLÉS, S.A. utilitzada únicament per a processar les comandes de compra, i facilitar la navegació i compra dels articles de SALAONS SOLÉS, S.A.; així com (si ho sol·licita), per a informar mitjançant d’e-mail de nous productes, ofertes especials i novetats relacionades.

SALAONS SOLÉS, S.A. garanteix que les dades facilitades pels nostres clients no seran compartides amb terceres persones o empreses, tret d’aquells proveïdors de Serveis auxiliars indispensables per a proveir el servei (como empreses de transports, gestors de correu electrònic, etc.)

Les dades facilitades seran recollides en el servidor de SALAONS SOLÉS, S.A. amb el protocol SSL i la seva transmissió es realitzarà de forma encriptada garantint la confidencialitat de les mateixes. El servidor reconeix automàticament: l’adreça IP, data i hora d’entrada i sortida de la pàgina web, així como els fitxers que ha descarregat.

Les dades personals rebudes seran tractats d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i resta de normativa vigent. Els usuaris d’aquesta pagina web podran, en tot moment, sol·licitar accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les dades incloses al formulari de registre (així com a limitar o oposar-se al tractament), amb l’enviament d’un correu electrònic a [email protected]  acompanyat d’una còpia del seu DNI/NIE/Equivalent.

Enviaments i termini de lliurament

Un cop s’ha confirmat el pagament de la comanda, aproximadament els terminis de lliurament són els següents:

24 / 48h. Enviem de Dilluns a Dijous.

El lliurament es considerarà realitzat en el moment en què el transportista hagi posat els productes a disposició del client i aquest hagi signat el document de recepció de lliurament.

Despeses d’enviament

Només realitzem enviaments dins de la Península.

Els ports són de 10,00€ +iva. A partir d’una compra de 120€ en productes (impostos inclosos) no es cobren els ports.

Ruptura d’estoc

A Salaons SOLÉS, S.A. només posem a la venda productes en estoc. No obstant això, la sincronització de la web amb el nostre magatzem no és instantània. A més, en el període de temps entre que un client realitza una comanda al portal fins que el vam rebre i processem el justificant de pagament algun producte podria esgotar-se. Per l’anterior, es podria donar algun cas aïllat en què no podem servir una comanda per falta d’estoc.

Quan no sigui possible servir un producte per falta d’estoc, Salaons SOLÉS, S.A. es posarà en contacte amb el client per comunicar i modificar o anul·lar la comanda, retornant els seus diners immediatament per transferència bancària.

Garantia de qualitat i servei

– Tots els nostres productes estan identificats des del seu origen i garantits contra qualsevol defecte de fabricació.

– Totes les comandes i productes incorporen el seu corresponent precinte de seguretat per garantir el seu contingut.

– Tots els nostres enviaments estan assegurats davant possibles pèrdues o trencaments ocasionats en el transport. En el cas de trencament o falta de productes, cal fer-ho constar a l’albarà de lliurament del transportista, refusant el paquet per tal que se’ns retorni a fàbrica. Li garantim la reposició de la comanda.

Limitació de responsabilitat

Salaons SOLÉS, S.A. no és responsable dels continguts d’altres pàgines web que comercialitzin els nostres productes ni d’aquelles enllaçades a aquest lloc.

Els preus, les característiques i la disponibilitat dels productes que apareixen www.anxoves-soles.com poden variar sense previ avís.

Les parts no incorreran en responsabilitat davant qualsevol falta deguda a causa major. El compliment de l’obligació es demorarà fins al cessament del cas de força major.

Resolució de conflictes

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Girona.


Pots llegir la nostra Política de Privacitat aquí.

Pots llegir la nostra Política de Cookies aquí.