972 77 03 57 CLOSA D'EN LLOP,40 (L'ESCALA) 9-21h

Recepta de l’Avi Benet

Els Productes

Sota el nom Recepta de l’Avi Benet, Anxoves SOLÉS elabora una nova línia de semiconserves, totes a partir de productes del mar i amb tot el seu sabor.

“A Anxoves SOLÉS pretenem recuperar el sabor de les conserves casolanes que elaboraven els nostres pares i avis, amb ingredients totalment naturals, sense additius ni conservants.” (J. SOLÉS)

Lloms de tonyina i Sardines en oli d’oliva i en escabetx, Ventresca de Tonyina, Sardines de la Costa en oli d’oliva i en escabetx, Calamar amb all i julivert,  Pop de roca amb pebre vermell i Sèpia amb la seva tinta.

receta-avi-benet-lowresProductes Recepta Avi Benet d’Anxoves SOLÉS

 

La Recepta

L’objectiu d’Anxoves SOLÉS ha estat sempre la qualitat, també protagonista d’aquesta nova línia de semiconserves.

A partir d’una matèria prima de la millor qualitat i mitjançant una lenta cocció, una pasteurització poc agressiva i la recepta tradicional pròpia, Anxoves SOLÉS aconsegueix conservar tots els gustos del mar.

 

 

L’Avi Benet

L’any 1880 L’Escala era una població dedicada bàsicament a la pesca i al conreu de la vinya, amb aproximadament 2500 habitants .

En aquesta vila neix, el 4 de Febrer de 1880, Benet Tarrés Callol.

Fill de Josep Tarrés Solés (conegut com El Peroler) i de Llúcia Callol Ballesta, Benet era el gran de tres germans.

 

avi_benet-lowres-lite

 

L’any 1903 es va casar amb Concepció Ballesta Badia. Van tenir tres fills: la Miquela, la Rosa i en Josep.

En Benet era mariner. Va viure tota la seva vida a L’Escala fins el dia de la seva mort, el 5 de Febrer de 1962, a l’edat de 82 anys.

A Can SOLÉS, en Benet ha estat sempre recordat com l’Avi Benet. I amb el nom de Avi Benet volem que sigui coneguda la nova línea de semiconserves SOLÉS.

 


 

Deixar una resposta

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *