972 77 03 57 CLOSA D'EN LLOP,40 (L'ESCALA) 9:00-19:00h
0,00 / 0 items
0

Cistella

PATÉ D’ANXOVA ‘A LA THERMOMIX’

Per a qui encara no conegui la Thermomix, explicar-vos que és un robot de cuina que en els últims anys ha revolucionat la cuina de milers de persones. Capaç de realizar moltes funcions (tallar, barrejar, pastar, coure a foc lent, bullir o coure al vapor) a simplificat moltes receptes. Avui us portem una recepta/preparació molt especial: paté d’anxova a la Thermomix! (la recepta també es pot preparar sense thermomix, no patiu aquells qui no en tingueu!)

 

pate-anxoves
foto: María, con M

 

Ingredients

  • 1 pot de llet Ideal

 

Preparació

  • Primer de tot, treiem els retalls d’anxova del pot i, amb l’ajuda dels postres dits, intentem escorrer tot l’oli possible. Fem el mateix amb els lloms de tonyina.
  • A continuació, col·loquem tots els ingredients al bol de la thermomix: els retalls d’anxova, els lloms de tonyina i la llet. Si no tenim thermomix, col·loquem tots els ingredients en vol.
  • Triturem tots els ingredients durant 1 minut a velocitat 6 o amb l’ajuda d’un batedor de braç a velocitat mitja.
  • Amb l’ajuda d’una espàtula, aboquem el paté d’anxova a un pot de vidre de conserva. És important que omplim el pot completament impedint que quedi espai entre el paté i la tapa.
  • Tapem els pots i els posem al bany maria durant 1 hora. Això ens permetrà conservar el paté d’anxova durant 6 mesos.

 

Consells de presentació

Untar una torrada amb el paté d’anxova a la thermomix i col·locar un filet d’anxova al cim de la torrada. Decorar amb una fulla de julivert.

Bon profit!

 

termomix
foto: Vorwerk Group

 


 

Deixar una resposta

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *