972 77 03 57 CLOSA D'EN LLOP,40 (L'ESCALA) 9:00-19:00h
0,00 / 0 items
0

Cistella

Anxoves en sal vs Filets d’anxova en oli d’oliva. Quines comprar?

Una de les preguntes més recurrents amb la que ens trobem a les nostres botigues és si es preferible comprar les Anxoves en sal, o bé, els Filets d’anxova en oli d’oliva.

Anxoves en Sal

Les anxoves en salaó es venen senceres en pots de vidre, col·locades en capes separades per sal. Un cop a casa, requereixen certa feina abans de menjar-les ja que s’han de netejar, filetejar i cobrir amb oli d’oliva. Com que es netegen al moment de menjar mantenen tot el sabor, i es poden preparar al gust de cadascú.

 

anxoves-sal-vs-anxoves-oliFilets d’Anxova SOLÉS en Oli d’Oliva vs Anxoves SOLÉS en Sal

 

Filets d’Anxova en Oli d’Oliva

Per altra banda, els filets d’anxova en oli d’oliva ja estan llestos per menjar. Es presenten ja filetejats i nets, coberts amb oli d’oliva.

El nostre consell: tenir sempre a la nevera un pot de Filet d’anxova en oli i un pot d’Anxova en sal. 🙂

El dia que es va amb presses, s’està cansat, es tenen poques ganes de cuinar… aquest dia, s’obre el pot de Filets d’anxova en oli d’oliva i es pot gaudir a l’instant del plaer de les millor anxoves.

En canvi, aquell dia que es té temps per a dedicar-s’hi una estona, es prepara un mateix les anxoves a partir d’un pot d’anxoves en sal. Delicioses!

 

 


 

2 Replies to “Anxoves en sal vs Filets d’anxova en oli d’oliva. Quines comprar?”

 1. Mercedes Sánchez Gragea ha dit:

  Hola!!!
  Estoy encantada con vuestros productos.Pero tengo una duda…..las anchoas en sal….son congeladas previamente?….es por el tema del Anisaki.La última compra que hice hace un par de semanas compré dos botes de anchoas en sal….y me ha dado la impresión de que estaban muy blandas y se deshacían un poco mientras las limpiaba.

  1. SOLÉS ha dit:

   Hola Mercedes,
   nuestro proceso de salazón de la anchoa durante 12 meses elimina cualquier tipo de parásito que pudiera haber tal como el Anisakis.
   Un estricto control sanitario avala dicho proceso 100% libre de parásitos.
   Un saludo y gracias por la confianza!

Deixar una resposta

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *